TENTANG KAMI


Latar Belakang Syarikat

Zuzin Holidays Sdn Bhd telah ditubuhkan pada tahun 2002. Agensi pelancongan ini berpengkalan di Melaka dan memiliki beberapa buah bas yang terdiri daripada Bas Sekolah, Bas Persiaran dan Bas Catar. Zuzin Holidays turut menyediakan perkhidmatan pakej pelancongan dalam negeri.

Agensi pelancongan ini telah dimajukan oleh Encik Ali Khan Bin Sulaiman selaku Pengarah Zuzin Holidays Sdn Bhd dan dibantu oleh anak lelakinya iaitu Encik Zuhairi Bin Ali Khan yang memegang jawatan sebagai Pengurus Zuzin Holidays Sdn Bhd.

Bagi mendapatkan maklumat tambahan berkaitan dengan perkhidmatan yang disediakan, anda boleh menghubungi Pengarah dan Pengurus Zuzin Holidays Sdn Bhd seperti yang tertera di ruangan hubungi kami.Penafian: Zuzin Holidays Sdn Bhd adalah tidak bertanggungjawab bagi apa-apa kehilangan atau kerugian yang disebabkan oleh penggunaan mana-mana maklumat yang diperolehi dari laman web ini. Syarikat-syarikat yang dirujuk dalam laman web ini tidak boleh dianggap sebagai agen ataupun syarikat yang disyorkan oleh pihak kami.